MENU
Sesi Town Majlis Perbandaran Selayang Sesi Town Majlis Perbandaran Selayang Sesi Town Majlis Perbandaran Selayang
Sesi Town Majlis Perbandaran Selayang Sesi Town Majlis Perbandaran Selayang Sesi Town Majlis Perbandaran Selayang
Sesi Town Majlis Perbandaran Selayang Sesi Town Majlis Perbandaran SelayangSesi Town Majlis Perbandaran Selayang Sesi Town Majlis Perbandaran Selayang

Sesi Town Majlis Perbandaran Selayang bersama Wakil Penduduk dan Badan Pengurusan Strata telah diadakan pada 5 Disember 2022 bertempat di Dewan Beringin, Taman Seri Gombak.

Objektif pelaksanaan town hall ini adalah untuk membincangkan isu berkenaan pengurusan sisa pepejal dan pembersihan awam dengan penglibatan Ahli-ahli Majlis, MPKK, JMB, MC dan wakil-wakil penduduk setempat serta KDEBWM Sdn. Bhd. Ia juga untuk menambahbaik prosedur sedia ada dan meneliti cadangan-cadangan bagi meningkatkan kualiti dalam pengurusan sisa pepejal dan pembersihan awam.

Turut hadir Tuan Mohd Yazid bin Sairi, YDP MPS; Tuan Ir. Haji Cheremi bin Haji Tarman, TYDP MPS; Encik Muhamad Idris bin Mohamed Yusuf, Pengurus Besar KDEBWM Sdn. Bhd., Puan Norhayati binti Ahmad, Pengarah Jabatan Pengurusan Sisa Pepejal & Kesihatan MPS dan Tuan Sr. Mohd Asraf bin Mat Yajid, Pengarah Jabatan Pesuruhjaya Bangunan MPS.

#selayangkusayang
#mps25tahunpenuhkemakmuran
#kitajagakita
#KitaSelangor