MENU
 

Bersempena Sambutan Hari Inovasi dan Integriti 2021, MPS telah mengadakan Program Gotong-Royong Perdana EKSA 2021. Program ini telah dirasmikan oleh Tuan Mohd Yazid bin Sairi, YDP MPS. Majlis perasmian yang diadakan di Laman MPS pada pagi ini disertai oleh pengarah-pengarah jabatan dan juga wakil-wakil dari 11 Zon EKSA MPS.

Tuan YDP telah menyampaikan hadiah bagi pertandingan-pertandingan sempena Program EKSA 2021. Antaranya, Pertandingan TikTok EKSA MPS dimenangi oleh Puan Zanariah bin Mohd Zain (Zon Zamrud), Pertandingan Bilik Fail Zon Terbaik dimenangi oleh Zon Berlian, Pantri Zon Terbaik dimenangi oleh Zon Zamrud, Bilik Mesyuarat Zon Terbaik dimenangi oleh Zon Jed dan Sudut Go Green Zon Terbaik dimenangi oleh Zon Nilam.

Di samping aktiviti gotong-royong yang dijalankan oleh seluruh kakitangan,  Tuan YDP telah menanam pokok dengan menggunakan mesin Auger All In-One dan juga membuat tinjauan di sekitar Ibu Pejabat MPS. Selain itu,  Jabatan Pengurusan Sisa Pepejal dan Kesihatan MPS turut mengambil peluang membuka Kaunter Jualan Barangan Kitar Semula di perkarangan MPS.

#selayangkusayang
#teruscemerlangdengannormabaharu
#kitajagakita
#kitaselangor