MENU
Majlis Mesra Aidilfitri Warga Kerja MPS 2023 Majlis Mesra Aidilfitri Warga Kerja MPS 2023 Majlis Mesra Aidilfitri Warga Kerja MPS 2023
Majlis Mesra Aidilfitri Warga Kerja MPS 2023 Majlis Mesra Aidilfitri Warga Kerja MPS 2023 Majlis Mesra Aidilfitri Warga Kerja MPS 2023

Senyuman dan kemesraan bertambah erat dapat dilihat pada malam Majlis Mesra Aidilfitri Warga Kerja MPS 2023 yang disambut meriah pada 19 Mei 2023 bersamaan 28 Syawal 1444H bertempat di Pekarangan Menara MPS. Kehadiran kakitangan MPS bersama-sama ahli keluarga juga semakin menggamatkan suasana kemeriahan pada malam itu.

Menariknya pada tahun ini, MPS menyajikan sebanyak 15 juadah istimewa yang dikendalikan sendiri oleh kakitangan-kakitangan dari setiap jabatan di MPS. Turut diadakan penyampaian hadiah kepada semua gerai hidangan, pertandingan OOTD Raya kategori keluarga, King dan Queen serta hadiah cabutan bertuah. Suasana majlis turut digamatkan dengan persembahan nyanyian oleh Kumpulan D’Xoras serta persembahan khas daripada Ady WOW dan Shafie Rio. 

Hadir sama ke majlis ini YAB Dato’ Seri Amirudin bin Shari, Dato’ Menteri Besar Selangor; YB Dato’ Haji Haris bin Kasim, Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor termasuk Pegawai Kanan Pentadbiran Negeri Selangor, Ahli Parlimen, Ahli Dewan Negeri, YDP PBT Selangor, wakil daripada agensi Daerah Gombak serta barisan Ahli Majlis MPS. 

Sekalung penghargaan dan terima kasih semua yang hadir meraikan sambutan Majlis Mesra Aidilfitri Warga Kerja MPS 2023. Semoga hubungan kekeluargaan terbina lebih kukuh, hidup sejahtera dan kemakmuran dinikmati bersama.

@selangorkini
@amirudinshari
#selayangkusayang
#mpssejahteramakmurbersama
#malaysiamadani
#kitaselangor