MENU
 

Pasukan bawah 17 tahun Kelab Bolasepak Bintang Gombak telah dinobatkan sebagai Juara Liga Footy Youth League 2021 kategori U17 anjuran Footykids di Padang Turf Rhino KSS Kg. Baharu pada hari sabtu yang lalu 8 Jan 2022.

Pasukan Bintang Gombak U17 telah berjaya menewaskan pasukan lawan pada perlawanan akhir dengan keputusan penuh BINTANG GOMBAK (4) - (0) SELANGOR ELITE FC.

Kejohanan Liga Footy Youth League telah berlangsung setiap minggu pada hari sabtu bermula 4 Dec 2021 sehingga 8 Jan 2022 dengan penglibatan pasukan U15 dan U17 Bintang Gombak.

Manakal pasukan U15 Bintang Gombak telah berjaya mendapat tempat Ke-3 apabila berjaya menewaskan pasukan Green Valley Fc dengan keputusan penuh BINTANG GOMBAK U15 (3) - (0) GREEN VALLEY FC.

Kelab Bolasepak Bintang Gombak adalah Kelab Angkat JKP Zon 6 yg menjalani latihan mingguan di Padang Bolasepak Kg Wira Damai.

Pihak pengurusan Kelab dan JKP Zon 6 mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang terlibat memberikan sokongan kepada pasukan sepanjang kejohanan ini.

Terima Kasih kepada Pihak Majlis Perbandaran Selayang di atas penyediaan kenderaan Bas coster setiap kali perlawanan.